Wonen

Items die jouw tuin net iets mooier maken

De gids om jouw tuin iets mooier te maken!

Een waterpartij & Hangende manden

  • Er is iets met het geluid van stromend water dat een tuin rustiger en uitnodigender maakt. Of het nu een eenvoudige fontein is of een borrelende rotswaterval, een waterpartij is een geweldige manier om wat extra schoonheid aan uw buitenruimte toe te voegen.
  • Hanging baskets zijn een geweldige manier om kleur en leven toe te voegen aan elke tuin. Ze maken het ook gemakkelijk om uw planten van seizoen tot seizoen te veranderen, zodat u uw ruimte er altijd fris kunt laten uitzien.

Tuinverlichting

  • Tuinverlichting kan helpen om je tuin om te toveren in een magische oase, vooral ‘s avonds. Van snoerverlichting tot lantaarns op zonne-energie, er zijn tal van opties om uit te kiezen. En, ze hoeven niet duur te zijn – je kunt zelfs je eigen DIY-tuinverlichting maken!

 Een pergola & potplanten

  • Een pergola is een geweldige manier om wat extra schaduw aan je tuin toe te voegen. Het is ook een een geweldige plek om verlichting of planten op te hangen, of om gewoon een gezellige ruimte te creëren om in te relaxen.

 

  • Potplanten zijn een geweldige manier om kleur en leven toe te voegen aan elke tuinruimte. Ze kunnen ook worden gebruikt om privacy schermen, windschermen of zelfs levende omheiningen te maken. En als u een kleine ruimte zijn potplanten een goede keuze, omdat ze niet zoveel plaats innemen als grotere planten.

 Een vuurplaats & Klinkers

  • Een vuurplaats is een geweldige manier om het gebruik van je tuin uit te breiden tot in de koelere maanden. Het is ook een geweldige plek om samen te komen met familie en vrienden voor wat quality time buiten.
  • Een manier om uw tuin mooier te maken is door gebruik te maken van klinkers. Dit kan worden gedaan door planten met kleurrijke bloemen of gebladerte toe te voegen, maar ook door ze te gebruiken in je tuinaanleg.

Een tuintrend voor 2018: verticale tuinen

  • Verticale tuinen zijn een hot trend in 2018 en het is gemakkelijk te zien waarom. Ze zijn een geweldige manier om ruimte te besparen, privacy toe te voegen of een levende muur te creëren. Plus, ze zien er echt cool uit! Als je erover denkt om een verticale tuin aan je ruimte toe te voegen, zijn er tal van opties om uit te kiezen – van eenvoudige van latwerk tot meer complexe systemen.

Bron: 123 sierbestrating

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *