Wonen

Tips voor het aanleggen van uw afvoer

Er komt veel kijken bij het installeren van een afvoer. In dit artikel leggen wij uit wat er allemaal komt kijken bij de installatie van een afvoer. U zult snel zien dat er meer komt kijken bij het installeren van een afvoer dan u denkt. Het is belangrijk dat de installatie van een afvoer heel precies gebeurt, want voor u het weet begint uw huis te stinken. Als u comfortabel wilt wonen, doet u er goed aan deze tips in gedachten te houden als u een afvoer gaat installeren.

 

Een afvoer aansluiten: De diameter

U moet goed nadenken over de diameter van uw afvoer. Een toiletafvoer is meestal 110 millimeter in diameter. Een regenwaterafvoer is meestal 70 millimeter. Zoals u ziet, verschilt de diameter per situatie. Welke diameter heeft uw voorkeur? U wilt natuurlijk niet dat uw huis gaat stinken omdat u onvoorzichtig bent geweest.

 

Montage

Het is belangrijk om de sifon vervolgens zorgvuldig en in een rustig tempo te monteren. Vervolgens moet u de stukken van de afvoerbuis opmeten. Om een enigszins rechte lijn te trekken, is het belangrijk om tape rond de pijp te wikkelen. Vergeet u ook niet de pijp met een ijzerzaag door te zagen? Als u nog geen ijzerzaag hebt, volstaat een bezoek aan de meeste bouwmarkten. In sommige gevallen hebt u een handzaag nodig, dus wees altijd waakzaam en alert.

 

Het klussen kan beginnen! 

Met deze tips in het achterhoofd kan het klussen echt beginnen. Denk van tevoren goed na over de diameter en welke zaag u nodig hebt. Natuurlijk is er nog veel meer te zeggen over het installeren van een afvoer. Hoe dan ook, een goede voorbereiding is belangrijk. Verdiep u dus goed in het onderwerp voordat u gaat klussen. Niet zeker of het gaat lukken? U kunt altijd een gespecialiseerde loodgieter inschakelen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *